Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws over concerten en andere zangactiviteiten!


 

                                                      VOORZANGAVOND 29 JUNI 2019

 

De voorzangavond zal dit jaar op Vrijdag 29 juni plaatsvinden. Wederom in de Bongerd te Son en Breugel.  We beginnen om  19 uur en het concert is gratis toegankelijk. De leerlingen laten heel veel nieuwe nummers horen. Zo zal de jongste deelneemster het prachtige ” A Million Dreams ” uit de muziekfilm The Greatest Showman zingen. En uit de nieuwe musical Frozen die volgend jaar in Nederland te zien en te horen is klinkt het nummer ” True Love “.

Maar natuurlijk ook het welbekende ” On my Own “uit de musical Les Miserables en “Don`t cry for me Argentina “uit Evita. Daarnaast veel popsongs van  oa Demi Lovato, Ariana Grande en Lady Gaga. Maar ook het ontroerende “Ken je mij” van Trijntje Oosterhuis. We gebruiken orkestbanden maar leerlingen begeleiden zich ook op de ukelele en de piano. Kortom een muzikale avond als slot van het zangjaar! Foto`s zijn te zien op de pagina`s met foto`s.

 


 

SLOTCONCERT 30 JUNI 2018

Zaterdag 30 juni 2018 zal het slotconcert plaatsvinden van mijn zangleerlingen. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in de Bongerd te Son en Breugel. Leerlingen van 11-21 jaar zullen allerlei nummers ten gehore brengen. Pop, Musical  en Ballads staan er op het programma. De leerlingen zingen zowel met orkestbanden als met eigen begeleiding waaronder piano en gitaar. Het wordt weer een gevarieerde avond waarin de leerlingen kunnen laten horen wat zij de afgelopen tijd geleerd hebben.

 


SERENADE 15 JUNI 2018

Vrijdag 15 juni 2018 organiseer ik samen met Symfonie Orkest Best een mediterraans zomerconcert ‘Serenade’. 3 leerlingen van Zangstudio Helga Westerman; Jolijn de Greef, Ellen Princen en Yuri van de Vijver zullen klassieke aria’s van o.a. Puccini, Verdi en Gounod ten gehore brengen. Ook het overbekende duet ‘Time To Say Goodbye’ van Andrea Boccelli en Sarah Brightman zal gezongen worden, evenals ‘Gabrielles Song’ uit de bekende film ‘As It Is In Heaven’. Het concert zal zich afspelen in zomerse sferen…

 

 

 


KONINGSCONCERT 26 APRIL 2018

 

De samenwerking met Harmonie Pro Honore et Virtute is zo goed bevallen dat we besloten hebben om hier een vervolg aan te geven. Aankomende koningsnacht, 26 april, zullen 6 zangers van Zangstudio Helga Westerman hun medewerking verlenen aan een groot Promsconcert. Vanaf 20 uur is iedereen van harte welkom op het kerkplein te Son en Breugel. Tijdens deze koningsnacht zullen er nummers van uiteenlopende stijlen ten hore worden gebracht. Licht en geluid zal in handen zijn van Foolen wat garant staat voor een spectaculaire happening. Onder de bezielende leiding van Johan Smeulders kunt u gaan genieten van prachtige muziek.

 

Foto’s zullen binnenkort te zien zijn bij het fotoboek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


25 NOVEMBER 2017  MUSIC IN BLUE IN DE BONGERD TE BREUGEL

 

In samenwerking met het Harmonieorkest Pro Honore et Virtute uit Son en Breugel zullen  leerlingen van mij op 25 een grote muziekavond verzorgen. Het orkest bestaat uit 80 muzikanten en het zal een groot spektakel worden, genaamd MUSIC IN BLEU.

De sprorthal De Bongerd zal worden omgetoverd tot een prachtige locatie waar veel te horen maar ook veel te zien zal zijn. Voor de zangleerlingen is het een unieke kans om met zo`n groot orkest te kunnen zingen. 

Memory uit Cats, Hopelessly devoded to you uit Grease zijn overbekende musicalhits. Maar ook prachtige arrangementen zoals een Medley van Coldplay nummers, Skyfall, Miracle en Geronimo zullen te horen zijn. En wat te denken van It`s A Beautiful Day en Brabant. Heerlijk om naar te luisteren. en er is nog veel meer.

De nummers zullen solo maar ook meerstemmig te horen worden gebracht. Kortom het beloofd een grootse avond te worden.

De avond begint om 19 uur. De kaartverkoop is inmiddels gestart en kaarten zijn te verkrijgen bij Cafetaria Spieings en Schoenmakerij Albert Boudewijns. Wees er snel bij want het gaat hard.

 

 

 

 

 


24 JUNI 2017    SING AND PLAY AVOND IN DE BOERDERIJ TE BREUGEL

 

Zaterdagavond om 19.00 uur geven 15 leerlingen in de leeftijd van 15-21 jaar een

Sing and Play avond.

Songs van Adele, John Legend, Sarah Bareilles maar ook van Guus Meeuwis en uit films zoals Fame en la famille Bélier worde ten gehore gebracht.

Het leuke van deze avond is dat de leerlingen zichzelf zullen begeleiden op Piano en Gitaar.

De leerlingen zullen niet versterkt worden met microfoon zodat hun stem zo puur mogelijk te horen is.

De voorzangavond begint om 19.00 uur en is in de Boerdrij , Leeuwstraat 2 te Son en Breugel


 

Na een hele succesvolle voorstelling in Het Klooster te Nuenen gaat A Musical Journey verder!! Dit keer in het openluchttheater de Hunnebergen te Luyksgestel. Er zijn nog kaarten beschikbaar maar wees er snel bij.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of via www.hunnebergen.com


 

Publicaties van A Musical Journey:

Groeiend Best:

 

Eindhovens Dagblad:

 

http://www.mooioirschot.nl/lees/16675/oirschot-en-best-voedingsbodem-voor-zangtalent

http://www.uitvandaag.nl/dagje-uit/noord-brabant/concerten-en-muziek/nuenen/a-musical-journey/6358/

http://www.uitzinnig.nl/agenda/24177-a-musical-journey.aspx


Zaterdag 19 maart 2016 is het zover! In samenwerking met stichting Kempen Producties organiseer ik een grote musicalavond. 15 jonge getalenteerde zangers zullen uit tien verschillende musicals bekende nummers ten gehore brengen. De regie is in handen van Karin Roest. Laat je meevoeren op A Musical Journey.

Hieronder de flyer met informatie en een foto van de cast.

 

Bekijk ook onze trailer: https://www.youtube.com/watch?v=hImk-Hi8XUk&sns=fb&rdm=1x2n6a18e&client=mv-google&app=desktop

 

                    

De repetities zijn in volle gang!


 

Zondag 28 juni 2015 houd ik weer mijn jaarlijkse voorzangavond.
Dit keer leerlingen in de leeftijd van 12 tot 21.
Zij zingen nummers uit de hedendaagse popmuziek, jazz en een aantal musicalhits.

Een groot gedeelte van de nummers wordt met orkestband gezongen maar er zijn ook leerlingen die zichzelf begeleiden op piano of gitaar. Het geluid wordt weer verzorgd door geluidstechnicus Max Gramser.

 


 Zin om samen muziek te maken? Lees dit dan:

 

 


 

 16-12-2014

Zingen van leerlingen, oa Senna vd Jagt op de kerstmarkt op Wilhelminaplein in Best.

 


 

09-11-2014

Genoten gisteravond in Nuenen van concert Tom Suters. Hoog niveau.
Vandaag alweer een volgend concert. Vrouwen ensemble Sirena met voor mij veel onbekende werken. Ben benieuwd. Het begint om 15 uur en is in Eindhoven.

 

 


08-11-2014

Vanavond naar examen koordirectie van Tom Suters. Beloofd een mooi concert te worden!
Kaarten a 10 euro zijn per e-mail te bestellen via Mariejon Nagtegaal (puntje-puntje@online.nl) of te koop bij kantoorboekhandel Risjamo (Kernkwartier Nuenen) en boekhandel van de Moosdijk (Parkhof Nuenen).

 


 

05-10-2014

Voor de liefhebbers is er vanmiddag een concert van het Sons Kamerkoor.
Zie aankondiging.

 


Voor wie zin heeft in een leuke musical avond met zang en dans:

Ik organiseer 21 juni samen met Jakobijn van den Bighelaar een avond vol bekende musicalhits met solo’s, duetten en ensembles enz. Bekende nummers als Memory (Cats), I Dreamed A Dream (Les Misérables), Defying Gravity (Wicked), I Don’t Know How To Love Him (Jesus Christ Superstar) en vele anderen zullen deze avond ten gehore worden gebracht.

 


Zondag 25 mei om 15.00 uur zal er een klassiek concert gegeven worden door mijn leerlingen.

Er wordt solo gezongen maar ook zijn er duetten en meerstemmige stukken . Zo kun je luisteren naar delen uit het bekende Stabat Mater van Pergolesi. Afwisselend gezongen door 6 vrouwenstemmen. Verder delen uit het wat minder bekende Petit Messe Solenelle van Rossini. Een prachtige mis geschreven met als enige begeleiding een harmonium en piano. De leerlingen gaan delen uitvoeren met alleen de piano. Ondanks de religieuze inhoud, klinkt het alsof men luistert naar een opera. De muziek is groots en meeslepend en voor die tijd zeer modern vorm gegeven. Daarnaast is er als meerstemmig stuk het bekende Laudate Dominum van Mozart te horen. 

Verder klinken er solo aria`s uit de Mattheüs Passion van Bach, Samson van Händel met de bekende trompetpartij. Maar ook opera van Puccini en liederen van Schumann en van Fauré worden uitgevoerd. Tenslotte wordt ook de musical niet vergeten. Songs uit Les Misérables en The Phantom en zelfs uit de film Yentl worden ten gehore gebracht.
Kortom een middag om te genieten van veel vocale muziek. De leerlingen worden begeleid door de pianisten Han Haitjema en Remco Feenstra en trompettist Frans de Vries.

De toegang is gratis


 

Eindelijk hangt het dan! Mijn reclamebord voor de zangstudio is af! Het kostte wat tijd maar het resultaat is er dan ook naar!

Met dank aan Lea Froon die heel wat uren in haar atelier heeft doorgebracht, werkend aan het keramieken hoofd. 

 


 

Heb je talent op het gebied van zang, theater, dans of speel je in een band en je wil je laten zien of horen, geef je dan op via de webstite www.kunstbende.nl

 


 

Naar prachtig concert geweest van vrouwenkoor Sirena in de studentenkapel in Eindhoven. Tjonge wat een mooie samenklank.Zo hoort een koor te zingen. Chapeau!!! En dan die locatie. Een uur was veel te kort, had nog wel wat langer mogen duren. Alle lof voor Nadia Loenders. Duidelijk een dirigente die zelf weet wat zingen is. Duidelijke aanwijzingen voor de koorleden. Zij hoort en ziet alles. Nou had zij ook wel een hele goede begeleider aan de pianist Rob van Heck. Heerlijk zoals deze man Debussy weet te verklanken. Smaakt naar meer.

 


 

Zojuist naar fantastisch literair concert in geweest. Een lezing van Sanne Terlouw over haar boek Het Rozeneiland met muzikale ondersteuning van het Orion Ensemble. Wat speelt dit trio MOOI!!!
Muziek van oa Leonard Leutscher, Joachim Stutchevsky, Ernest Bloch en Joseph Achron. Het verhaal over de joden op het eiland Rhodos door de jaren heen krijgt hierdoor wel een heel bijzonder karakter. En wat een Trio, geen wonder dat zij de eerst prijs wonnen op het internationaal Joods Muziekconcours! Een aanrader voor iedereen die van kunst met een grote K houdt. — bij De Knoptoren, Sint-Oedenrode.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑