Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Ineke Vliem - 2017-09-03 17:58:49

Voor ieder die nog twijfelt of je zangles zou nemen of nodig zou hebben..... neem contact op met Helga! Ik heb al zoveel geleerd van haar en leer nog ieder les bij.
Ander half jaar geleden ben ik bij Helga terecht gekomen om beter te leren zingen, stemvaster te worden en te ontdekken hoe dat nou met ademsteun werkt. Inmiddels ben ik gegroeid in mijn bereik, is de ruis van mijn stem en heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen in het zingen. Ik leer mijn denkhoofd uit te schakelen en vanuit mijn lijf te zingen. En dat steeds stap voor stap. Helga bewaakt het proces goed en sluit aan bij mijn nivo.
Kortom, ik beveel haar van harte bij u aan!

M Delfgaauw - 2017-06-22 12:41:48

Sinds vijf jaar heb ik met veel plezier om de week les bij Helga. De aanwijzingen die zij geeft, op een manier die ik in eerdere lessen nog niet meegemaakt had, leiden ertoe dat mijn stem steeds soepeler en sterker wordt. De hoogte die ik kwijt was is tot mijn blijdschap terug. Ik merk dat Helga per leerling muziek kiest, passend bij de ontwikkeling en voorkeur

Femia van Alphen - 2013-12-15 18:33:10

Ik heb nu 2 jaar zangles van Helga
Zit op koor en merkte dat ik last had van mijn ademhaling.
Moest heel vaak even snel wat adem bijsnappen
Ik kan nu veel meer met mijn stem als ik voor mogelijk had gehouden.
Niet alleen heb ik nu geen last meer van mijn adem..ik heb ook een veel groter bereik gekregen Zing nu in de hoogte de sterren van de hemel.

Lindsey - 2013-12-01 17:29:45

Voor mijn opleiding moest ik leren een lied te leiden en hierbij moest ik ook een stuk zingen. Ik was hier heel onzeker over, want ik had nog nooit gezongen. Helga heeft mij fantastisch geholpen! Zij heeft mij geleerd hoe ik een lied goed moest leiden en hoe ik de muzieknoten moest nazingen, maar ook belangrijk: ze heeft me ook meegeholpen aan het zelfvetrouwen op te bouwen en plezier krijgen in het zingen!